Vi udfører alle slags VVS-, blik- og energiopgaver

Hos Bårdesø VVS & Energi er vi dedikerede til at levere en bred vifte af VVS- og tekniske løsninger med ekspertise og engagement. Med vores passionerede VVS-team, bestående af otte dedikerede fagfolk, står vi klar til at imødekomme dine behov med en bred vifte af services. Uanset om du har behov for akut service eller nyinstallationer, står vores professionelle VVS-team klar til at håndtere det med lokalt engagement og landsdækkende dækning.

 

VVS

Vores VVS-team på otte står klar til at opfylde dine behov. Uanset om det er akut service eller nyinstallationer, leverer vi professionel VVS med lokalt engagement og landsdækkende dækning.

VVS

Varmepumper

Få skræddersyet komfort med vores varmepumper. Fra valg af enhed til vedligeholdelse og blødgøringssystemer – vi sørger for din perfekte løsning til langvarig tilfredshed.

Varmepumper

Vandforsyning

Fra kilometerlange forsyningsledninger til nødforsyningsprojekter. Vores erfaring omfatter udlægning og styring af vandværker.

Vandforsyning

Blikkenslager

Vi skaber blikarbejde med en unik sans for æstetik; hver detalje er en hyldest til traditioner og ekspertise gennem tre generationer.

Blikkenslager

Oliefyrsservice

Hold dit oliefyr i topform med vores inspektion, rengøring og optimering. Vores service sikrer sikkerhed og effektivitet i dit opvarmningssystem.

Oliefyrsservice

Entrepriser

Vores team skaber skræddersyede entreprise løsninger, der lever op til dine forventninger med omhyggelig opmærksomhed på detaljerne.

Entrepriser

Lokal forankring med landsdækkende service

Fra skræddersyede varmepumpeløsninger til omfattende vandforsyningsprojekter og blikarbejde, der ærer traditioner og ekspertise, tilbyder vi en komplet pakke af tekniske løsninger.

Vi sørger for din varmepumpes perfekte komfortoplevelse, håndterer vandforsyningsudfordringer på ethvert niveau, skaber blikarbejde med æstetisk sans, holder oliefyret i topform med inspektion og optimering samt skaber skræddersyede VVS-entrepriser, der opfylder dine forventninger til mindste detalje.